Empanadas med oksekød 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken og rør den og gær sammen. Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og mælk og ælt dejen godt igennem. Stil den til hævning lunt og tildækket ca. 1½ time.
Kog æggene. Fyld: Pil og hak løg og hvidløg og svits begge dele på en pande i olien. Kom kødet i og steg det under omrøring, til det er faldet fra hinanden. Smag til med krydderierne, kom vand og rosiner på panden og kog det kraftigt uden låg, til væden er fordampet. Hak olivenerne groft og tilsæt dem. Køl fyldet lidt af. Pil æggene og skær dem i både. Del dejen i ca 13 stykker og rul dem ud med kagerullen i 15 cm. store cirkler. Læg lidt fyld samt en æggebåd på halvdelen af hver cirkel. Pensl kanten med æg og fold dejen over. Tryk kanten godt til med en gaffel. Læg dem på en bageplade og lad dem efterhæve ca. 15 minutter. Pensl med æg og bag dem 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 173365 gange,
og udskrevet 3533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer OrangePanda - 2016-02-12 14:49:01 Nogen der kan forslå en god salat der passer til? :) Michelle - 2012-10-23 12:43:20 Det er 0.75 dl ikke 0.75 ltr så nej det giver ikke suppe:-) og jeg vil mene de godt kan fryses:-) det har jeg da ihvertfald gjort:-) Christina - 2012-10-15 14:50:34 Kan det fryses ned? :) Anders - 2012-09-23 16:30:30 Det passer jo slet ikke sammen. 0,75 dl mælk og 300 g mel, giver jo en suppe... :( Evy - 2012-03-30 16:19:24 advarsel, der er en fejl 0,75dl mælk passer ingen steder. anonym - 2012-01-14 18:04:35 God meget god Den Mexicanske mad elsker - 2011-10-11 14:43:09 har ikke smagt den endnu men det lyder som om den er ekstrem god! kan ikke vente med at smage den:D patrick eliasen - 2011-01-03 17:24:26 det her er den bedtse mad jeg nogen sinde har lavet total god opskrift.. :P anonym - 2010-10-19 12:33:06 Mexicansk - Argentinsk - kinesisk eller chiliansk, så smager de himmelsk ! pølle bølle - 2010-01-20 16:21:15 opskriften er ginial. kinesisk mad er lige sagen. hvis man tilføjer ris og soja til retten bliver den nærmest helt østrisk eksotisk. kiko - 2009-08-23 13:34:10 det er ikke mexicank de er chileanks empanados al horno mexicaks har chili Mia - 2009-08-09 00:57:20 Det er så faktisk Chile, de stammer fra. Det er noget nær deres nationalspise ;o) Camilla - 2009-01-17 17:08:46 Empanadas er en argentinsk ret og stammer fra indianerne der boede i argentina ;) malle - 2005-01-01 01:01:01 jeg elsker mexicansk mad og det her er bare toppen.men jeg laver bare fyldet af oksekød og toma |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne