Braiserede hakkebøffer i urter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 34206 gange,
og udskrevet 654 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jimmy - 2012-11-08 17:55:06 Ideen er fin nok, men retten er meget flad/jævn smagsmæssigt. Der mangler noget syrlighed m.m. - der er noget om det alle kokke siger, at der skal være surt, sødt, bittert, salt, umami m.m. Og her er i og for sig kun amami og sødt. Må ske en relish el. agurkesalat til ? Beth - 2010-10-24 14:57:47 Jeg havde en rest kraftig grønsagssuppe og brugte den som sauce og urter. Siede først grønsagerne fra, jævnede suppen en smule med maizena. Derefter lagde jeg grønsagerne tilbage rundt om bøfferne, og sovsen over grønsagerne. (som på billedet). Mine bøffer var 150 gram pr. stk. og det hele fik 25 min. i ovnen ved 200 grader. Smagte herligt. Per - 2008-02-05 22:17:29 Det er jo urterne som blendes momsemor - 2008-01-29 17:06:08 hvor kommer, selleri, gulerødder, løg og hvidløg ind i retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne