Bøf med tomatsovs og ost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Island Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til fire bøffer og brun dem på en pande i smør og olie.
Læg dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber, og fordel et par skefulde tomatsovs over hver bøf. Læg tynde skiver mozzarellaost på toppen. Stil fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. - til osten er smeltet. Server f.eks. med pasta og salat. |
|
Opskriften er vist 51466 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2009-05-28 18:27:44 Jeg bruger også et glas dolmio, og så vil jeg lige sige at det også kan anbefales med cheddar ost. Det smager rigtig dejligt anonym - 2007-05-17 14:43:21 den er fantastisk tanja - 2005-01-01 01:01:01 jeg plejer at bruge et glas dolmio pastasauce til at hælde over. Man kan desuden bruge revet ost, det smager i det hele taget rigtig godt! nanna - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækkert, elsker island marianne - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god, og men glæder sig rigtig til at smage det... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne