Bøf med tomatsovs og ost

Bøf med tomatsovs og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :     
Bøf med tomatsovs og ost, billede 4 Bøf med tomatsovs og ost, billede 1 Bøf med tomatsovs og ost, billede 2 Bøf med tomatsovs og ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
25 g.smør
1 spsk.olie
 salt
 peber
1 glastomatsovs
100 g.mozzarellaost
 
Opskrift:
Form kødet til fire bøffer og brun dem på en pande i smør og olie.

Læg dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber, og fordel et par skefulde tomatsovs over hver bøf. Læg tynde skiver mozzarellaost på toppen.

Stil fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. - til osten er smeltet.

Server f.eks. med pasta og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 51466 gange,
og udskrevet 918 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-28 18:27:44
Jeg bruger også et glas dolmio, og så vil jeg lige sige at det også kan anbefales med cheddar ost. Det smager rigtig dejligt

  -   2007-05-17 14:43:21
den er fantastisk

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg plejer at bruge et glas dolmio pastasauce til at hælde over. Man kan desuden bruge revet ost, det smager i det hele taget rigtig godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder lækkert, elsker island

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god, og men glæder sig rigtig til at smage det...