Kylling i peanuts butter
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Vestafrika Indsendt af : peter lagermann Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingen i ca 8 stykker.
Kom olien i en stor tyk bundet gryde. snit løg og peber frugterne fint og kom dem i den varme olie og rør lidt derefter kommer man cayenne peberen i. kom så kyllingen ned i gryden med kødsiden ned til den er brun. Tilsæt de flået tomater og tomat purre og rør rundt. Tilset hønsebouillon til kyllingen lige dækkes. Pres hvidløgene i og kom salt og peber i og til sidst kommes peanuts butter i og der røres let. Lad nu retten simre uden låg til sovsen får en pureagetig konsistens. husk at røre let i gryden med jævne mellemrum. Retten serveres med ris og flutes evt. hvidløgs flutes |
|
Opskriften er vist 40012 gange,
og udskrevet 1014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (84 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2014-01-07 12:09:34 Den var virkelig god, men prøv at tilsætte lidt mere cayennepepper og peanut :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 tak for dejlig mad det var virklig godt anonym - 2005-01-01 01:01:01 min mund løber stadig i vand torben - 2005-01-01 01:01:01 PRØV DEN PRØV DEN................slurp lene og per - 2005-01-01 01:01:01 det er den lækkerste kylling vi nogen sinde har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne