Anderillettes
Hovedingrediens : And - Andelår Oprindelsesland : Letland Indsendt : Red : |
|
|
Læg andelårene i en sauterpande sammen med krydderier og salt.
Varm det langsomt op, og lad andelårene simre ganske svagt under låg ca. 4 timer.
Tag lårene op og pil kødet fri for skind og ben.
Kom andekødet i en skål og tilsæt lidt af fedtet fra panden.
Rør andekødet igennem med håndpiskeren, så det trevler.
Smag til med salt og peber.
Kom andekødet i en form og pres det godt sammen.
Hæld fedt over, så kødet er helt dækket.
Stil formen i køleskabet.
Rilletten kan holde sig 4-5 dage på køl.
Skær rilletten i skiver og server med cornichoner og grøn salat. Tips: Rilette kan kun laves med fede andelår, magre lår bliver tørre. |
|
Opskriften er vist 24042 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne