Hollandsk ostefondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Del julesalaten i blade og skyl dem under koldt rindende vand.
Skyl blomkålen og del den i buketter.
Blancher dem et par minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe tørre i en sigte.
Skær brødet i mundrette terninger.
Varm hvidvin og citronsaft i en fonduegryde. Riv osten og tilsæt den lidt ad gangen. Rør hele tiden i ottetaller mens osten smelter. Rør majsstivelsen med 2 spsk. Koldt vand og kom den i fonduen. Lad det koge op, krydr med peber og tilsæt genver eller gin. Sæt ostefonduen på rechauden Stik blomkålsbuketter og brød på fonduegaflen og dyp det i osten. Hold i den ene ende af julesalatbladene og dyp dem i fonduen. Tips: Peberfrugt i eddikelage (kan købes færdig på glas), sprød nøddesalat, hvidvin eller øl smager godt til. |
|
Opskriften er vist 13224 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Line og elvira - 2008-02-12 12:33:12 Det hele kommer jo fra holland alt osten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne