Mozzarellafondue med tunfisk
Hovedingrediens : Oste - Mozerella Indsendt : Red : |
|
|
Mix æggeblommer og citronsaft i blender.
Tilsæt olien, først dråbevis, senere lidt mere ad gangen, til der er dannet mayonnaise.
Hæld væden fra tunfisken og purer den med.
Tilsæt yoghurt og smag til med salt og peber.
Bland kapers i.
Skyl courgetterne, skær stilkenden af og skær dem i 1 cm. Tykke skiver. Skær mozzerellaen i terninger. Pisk æggene sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland mel, salt og peber i en lille plastpose. Vend mozzarellaterninger i æg, kom dem i plastposen og ryst dem let. Tag osten op og læg den i en skål. Skyl og tør rosmarinen. Varm olien i en gryde på komfuret, hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Kom rosmarin i olien. Sæt en terning mozzarella og en skive courgette på fonduegaflen og lad den gylne i olien. Spis tunsauce til. Tips: Creme fraiche rørt med hakkede krydderurter, aspargessalat, flutes og en let italiensk hvidvin passer til. |
|
Opskriften er vist 7700 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne