Kastanjesnaps - Kastanje snaps
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
|
|
Vi har desværre ikke en afprøvet opskrift på kastanjesnaps, men opretter aligevel denne opskrift i håb om at vore brugere vil skrive deres erfaringer med denne snaps.
Det er vigtigt at det ikke er den almindelige danske kastanje som bruges, den kaldes også for hestekastanjen og er ikke egnet til at spise. Men fremgangsmåden mener jeg jo er at ægtekastanjer lægges i en snaps og trækker, måske 8-14 dage. |
|
Opskriften er vist 28287 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit jakobsen - 2024-10-13 16:17:30 1 1/2 l glas fyldes 3/4 med spisekastanier der fyldes vodka på så det går et stykke over der kommes 200 g rørsukker ved og det trækker 6 mdr inden det filtreres smager så englene synger Liz - 2023-08-28 22:40:25 Skall det gröna skalet ( höljet) vara med ? Man ska ju ha det med valnötter. Finn Kristensen - 2020-10-24 16:12:08 Halver de ægte modne kastanjer og hæld en flaske vodka over. Skallen skal med. Ca. 20 kastanjer pr. Flaske. Trækker i ca. 4 måneder. Kan drikkes med det samme, men vinder ved at gemmes 1 års tid eller mere Susanne - 2018-10-06 20:17:20 Skal de være hele eller hakkede og med eller uden den brune skal? Lars Grunnet - 2018-08-17 19:17:58 Skal det være umodne ægte kastanjer og skal de halveres, eller skal det være modne kastanjer og skal de også halveres ligesom valnødder Per Karlsson - 2017-10-20 15:40:50 Väldigt god och mild snaps. Skall stå 12 månader innan den är färdig carl.schneider - 2016-08-14 09:41:48 fyld et syltetøjsglas med ægte kastanje, hæld Brøndums klar snaps over, så de er dækket, lad dem trække 4 mdr. si dem, og lad dem stå 1 år, smag dem til, tilsæt eventuel mere snaps, sødes med akaciehonning efter behag, smager rigtig godt. vh.Carl Schneider formand for ROAGERS ALKOHOLISEREDE VENNER AF KRYDDERSNAPS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne