Ungarsk fondue
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand på 15-20 minutter.
Pil og hak løgene. Ælt halvdelen af løgene med det hakkede kød, æg, rasp, salt og peber. Form kødet til valnøddestore kødboller med let fugtige hænder og læg dem på et fad. Træk den store sene ud af mørbraden og skær kødet i mundrette firkanter. Træk skindet af pølserne, hvis det ikke er naturtarm, og skær dem i 1½ cm. Tykke skiver. Hæld vandet fra kartoflerne og pil dem. Skær dem i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Halver peberfrugterne og skrab kernerne ud. Skær peberfrugterne i terninger. Pil salatløget og skær det i store tern. Læg de forberedte ting i skåle eller på fade. Pil og hak hvidløgene fint. Varm olieni en gryde, svits resten af løgene klare og lad hvidløgene svitse med i ganske kort tid. Tag gryden fra varmen og rør paprika i. Sæt atter gryden på varmen, hæld bouillon og rødvin i og lad det koge op. Sæt gryden på rechauden. Bland kød, kødboller, kartofler og peberfrugter efter lyst og smag, stik det på fonduegafler og lad det simre mørt i bouillonen. Hertil kan du servere æggecreme med agurk, creme fraiche med tomat, agurke-hvidløgs-kvark, grøn salat med vinaigrette, flutes, rødvin eller øl. |
|
Opskriften er vist 17725 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne