Italiensk fondue med basilikumsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pil hvidløgene og skær dem i mindre stykker.
Skyl og tør basilikum og nip bladene af stilkene.
Mix hvidløg, pinjekerner, basilikum og ½ tsk. Salt i blender eller food processor. Tilsæt osten og dernæst olien lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Skær kyllingebrystet i mundrette firkanter. Bland kødet med citronsaft og peber og lad det trække ½ time. Bank kødet tyndt ud med kødhammer, pas på det ikke brister. Krydr med salt og peber og fordel salviebladene på kødskiverne. Læg to halve skiver skinke på kalvekødet. Drys med parmesanost og skær herligheden igennem på langs. Rul dem sammen og fæst med tandstikker. Skær kalveleveren i mundrette terninger. Tryk væden af kyllingebrystet og anret kødet på fade. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik kødet på fonduegafler og steg det sprødt i den varme olie. Udover pesto kan du servere fonduen med yoghurtsauce med sardeller, creme fraiche med tomat, sprøde italienske grissini samt fyldig chianti eller barolo Tips: Fonduen kan også koges i rødvin, krydret med lidt løg og hvidløg, men udelad leveren hvis du vælger rødvin. |
|
Opskriften er vist 19189 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne