Fiskefondue
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fiskehoveder og ben og kom det i en gryde.
Pil løgene, skær dem i både og læg dem i gryden sammen med laurbærblade og enebær.
Skyl dild og persille. Pil bladene fra stilkene. Gem bladene til saucen og kom stilkene i gryden. Hæld hvidvinen i gryden, tilsæt 1½ l. vand og bring det i kog. Lad det koge 20 minutter ved svag varme uden låg. Skyl fiskefiletterne, dup dem tørre og skær dem i mundrette firkanter. Sauce: Hak persillen og dilden. Rør yoghurt, fløde, persille og dild sammen. Smag saucen til med salt, peber, peberrod og citronsaft. Si bouillonen op i en bredbundet gryde og smag den til med salt og peber. Sæt gryden på rechauden. Stik fiskestykkerne på fonduegaflerne og lad dem simre kort tid i bouillonen. Spis peberrodssauce til. Creme fraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, flutes og hvidvin passer sammen med fisken. |
|
Opskriften er vist 12789 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne