Tofu-fondue i soyabouillon
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu Oprindelsesland : Island Indsendt : Red : |
|
|
Skær tofuen i små terninger og læg dem i et halvdybt fad.
Skræl ingefæren og riv den fint. Rør ingefær, sherry, olie, peber og chili sammen. Dryp det over tofuen, bland det godt og lad det trække ca. 4 timer. Skræl japanræddiken og skær den i fine strimler. Skær de yderste blade af kålen og snit den i fine strimler. Anret grønsagerne på fade. Kom bouillonen, soya og 4 spsk. Af marinaden fra tofuen i en bredbundet gryde, varm det op og sæt gryden på reshauden. Kom tofu, ræddike og kål i fonduesigter og lad det blive mørt i bouillonen. Tips: Tilbehøret kan være soyasauce, chilisauce, ris, paprikarelish og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 10737 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-01-27 21:00:20 Undskyld - hvad er tofu??? og hvor kan det købes? og hvad betyder reshauden???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne