Tofu-fondue i soyabouillon

Tofu-fondue i soyabouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.tofu
40 g.frisk ingefær
8 spsk.Halvtør sherry
2 spsk.Soyaolie
 hvid peber
3 tørrede chili skåret groft
1 japanræddike (kinaradise)
1 kinakål
1.5 l.hønsebouillon
3 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Skær tofuen i små terninger og læg dem i et halvdybt fad.

Skræl ingefæren og riv den fint. Rør ingefær, sherry, olie, peber og chili sammen. Dryp det over tofuen, bland det godt og lad det trække ca. 4 timer.

Skræl japanræddiken og skær den i fine strimler. Skær de yderste blade af kålen og snit den i fine strimler. Anret grønsagerne på fade.

Kom bouillonen, soya og 4 spsk. Af marinaden fra tofuen i en bredbundet gryde, varm det op og sæt gryden på reshauden. Kom tofu, ræddike og kål i fonduesigter og lad det blive mørt i bouillonen.

Tips:

Tilbehøret kan være soyasauce, chilisauce, ris, paprikarelish og hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 10737 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-27 21:00:20
Undskyld - hvad er tofu??? og hvor kan det købes? og hvad betyder reshauden????