Fiskefondue med krondild
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Rib spinaten for grove stilke og skyl den i flere hold koldt vand.
Blancher spinaten 1 minut i rigelig kogende vand
Lad spinaten dryppe godt tør i en sigte. Skær fisken i mundrette stykker. Anret laksen på et fad. Læg spinatbladene 2-3 stykker ad gangen på et bræt, så de lapper lidt ind over hinanden. Pak et stykke rødtungefilet ind i spinaten og læg pakkerne på et fad. Hak resten af spinaten fint. Pisk fløden halvstiv. Bland halvdelen af fløden med spinaten og creme fraiche. Krydr med salt, peber, koriander og citronsaft. Skyl og tør appelsinen. Riv skallen fint og pres saften. Rør appelsinskal og saft med mayonnaise og resten af fløden. Krydr med salt, cayennepeber og honning. Varm bouillonen i en lav gryde og sæt den rechauden. Tilsæt krondilden. Stik fiskestykker og spinat på fonduegafler og lad dem mørne i den varme bouillon. Grøn salat med vinaigrette flutes og hvidvin passer til. I stedet for spinat kan man bruge savoykål eller icebergsalat. Fiskepakkerne skal stikkes godt op på fonduegaflerne, ellers falder de ned i bouillonen. |
|
Opskriften er vist 10912 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne