Kanelgifler med bagepulver
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 73478 gange,
og udskrevet 1406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (93 stemmer) |
|
Kommentarer Natascha - 2018-07-18 18:50:04 Da jeg lavede dem blev de ret tørre :,( Anita - 2013-03-03 08:44:24 De er bare SÅ lækre, brug varmluft og tag dem ud når de er gyldenbrune, brug godt med fyld, så er der stadig noget i hvis der er noget der smelter ud på bagepapiret :D Joa - 2013-02-16 13:32:05 Hmm når I nu alle synes de er gode - må JEG ha gjort noget forkert for de kunne faktisk slet ikke spises... De smagte vildt meget af bagepulver! Jeg fulgte opskriften slavisk...øv. kim - 2012-09-26 15:11:35 ved ikke om jeg gjorde noget forkert men da jeg var færdig med at bage dem lå alt fyldet på bagepapiret istedet for at være i hornene :-( de smager rigtig godt men lidt øv at man skal side med horn i den ene hånd og fyld i den anden. migdervednogetomkager - 2012-05-09 19:53:47 Jeg syntes den var rigtig god, og jeg kan ikke forstå at man syntes den er for fedtet? ;-) mig - 2012-01-20 19:06:14 ej puha, må være mig der har lavet dem forkert måske, syntes 15 min. var alt for lang tid til dem nour - 2011-04-12 13:13:17 hvorfor vil du finde en anden vis du ikke kunne lide dem så lad vær med at lave dem faktis jeg kunne virkelige godt lige dem :D Rikke - 2011-01-15 10:09:38 De smager godt men det er altså ikke kanelgifler! De er aaaalt for fede og jeg vil helt sikkert finde en anden opskrift næste gang... anonym - 2010-02-15 20:03:16 Smager de ligesom de der man kan købe altså ''Pågen gifflar'' ? Anne - 2008-03-24 14:09:10 De kanelgifler smager helt vildt godt-.. ,. - 2007-07-07 08:25:39 de er gode, karina - 2005-01-01 01:01:01 det er jo kanelhorn og ikke kanelgifler. Tulle - 2005-01-01 01:01:01 De er bare lækre, men husk at løbe en tur bagefter for at forbrænde alt smøret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne