Kanelgifler med bagepulver

Kanelgifler med bagepulver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kanelgifler med bagepulver, billede 4 Kanelgifler med bagepulver, billede 1 Kanelgifler med bagepulver, billede 2 Kanelgifler med bagepulver, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bland mel, bagepulver og sukker. Smuldr smørret i og bland mælken i og saml dejen.

Del evt. dejen og rul den ud. Skær den ud i lidt lange trekanter og kom en god klat kanelsmør på den brede ende.

Rul trekanten sammen - tryk evt. lidt omkring fyldet i "første rul". Læg hornene med spidsen nedad så de ikke ruller op.

Pensl med æg. Bagetid ca. 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Pyntes med glasur, men det kan undlades





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelgifler

karakterer:
Opskriften er vist 73558 gange,
og udskrevet 1406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (93 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13743 (3272 kcal)
KJ pr. stk. 1145 (272 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. stk. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1597 KJ (380 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 20.7 gram
Kulhydrat 45.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-18 18:50:04
Da jeg lavede dem blev de ret tørre :,(

  -   2013-03-03 08:44:24
De er bare SÅ lækre, brug varmluft og tag dem ud når de er gyldenbrune, brug godt med fyld, så er der stadig noget i hvis der er noget der smelter ud på bagepapiret :D

  -   2013-02-16 13:32:05
Hmm når I nu alle synes de er gode - må JEG ha gjort noget forkert for de kunne faktisk slet ikke spises... De smagte vildt meget af bagepulver! Jeg fulgte opskriften slavisk...øv.

  -   2012-09-26 15:11:35
ved ikke om jeg gjorde noget forkert men da jeg var færdig med at bage dem lå alt fyldet på bagepapiret istedet for at være i hornene :-( de smager rigtig godt men lidt øv at man skal side med horn i den ene hånd og fyld i den anden.

  -   2012-05-09 19:53:47
Jeg syntes den var rigtig god, og jeg kan ikke forstå at man syntes den er for fedtet? ;-)

  -   2012-01-20 19:06:14
ej puha, må være mig der har lavet dem forkert måske, syntes 15 min. var alt for lang tid til dem

  -   2011-04-12 13:13:17
hvorfor vil du finde en anden vis du ikke kunne lide dem så lad vær med at lave dem faktis jeg kunne virkelige godt lige dem :D

  -   2011-01-15 10:09:38
De smager godt men det er altså ikke kanelgifler! De er aaaalt for fede og jeg vil helt sikkert finde en anden opskrift næste gang...

  -   2010-02-15 20:03:16
Smager de ligesom de der man kan købe altså ''Pågen gifflar'' ?

  -   2008-03-24 14:09:10
De kanelgifler smager helt vildt godt-..

  -   2007-07-07 08:25:39
de er gode,

  -   2005-01-01 01:01:01
det er jo kanelhorn og ikke kanelgifler.

  -   2005-01-01 01:01:01
De er bare lækre, men husk at løbe en tur bagefter for at forbrænde alt smøret.