Spinatruller med parmaskinke
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten tøs op, og vrides/presses fri for vand.
Spinat og fløde blandes sammen.
En klat spinat-fyld lægges på hver skive parmaskinke. Skinken rulles rundt om fyldet.
rullerne lægges i ovnfast fad.
Knust hvidløg blandet med olie hældes ud over med en teske. drysses evt. med parmesanost.
Stilles i ovnen på ca.200 grader bages til de er sprøde og gyldne.
Tips: serveres med godt brød til Er der fyld til overs, kan det lægges ved siden af rullerne og bages med i ovnen, der kan evt. serveres pasta til, men så er det nærmere en hovedret. -En let og virkelig god forret. |
|
Opskriften er vist 32855 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-30 20:46:33 Skal fløden og spinaten varmes op i gryde under blandingen? anonym - 2009-10-21 07:01:32 kunne godt tænke mig at lave disse ruller, men vil gerne vide lidt mere om hvor længe det er de skal have i ovnen. birthe - 2007-09-09 19:40:55 den er bare supergod anonym - 2005-01-01 01:01:01 Skal have relativt længe i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne