Linseskaller hjemmebagte
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
det hele blandes på en gang, og æltes godt.
dejen rulles ud (ca. 2 mm.) linseformene smøres, og dejen prikkes ud og trykkes på plads i formen. skallerne bages i 10 min. ved ca. 225 grader
Tips: formene smøres lettest ved at smelte margarine, og pensle formene. Serveres med valgfrit fyld. Min Oldemor serverede dem altid med kagecreme, hjemmelavet hindbær-marmelade og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 skallerne er rigtig gode både til dessert, , og til en lille lækker overraskelse hvis der kommer gæster. De kan opbevares rigtig længe i en tæt kagedåse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne