Linseskaller hjemmebagte

Linseskaller hjemmebagte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.margarine
125 g.flormelis
1 æg
 
Opskrift:
det hele blandes på en gang, og æltes godt. dejen rulles ud (ca. 2 mm.) linseformene smøres, og dejen prikkes ud og trykkes på plads i formen. skallerne bages i 10 min. ved ca. 225 grader

Tips:

formene smøres lettest ved at smelte margarine, og pensle formene.

Serveres med valgfrit fyld. Min Oldemor serverede dem altid med kagecreme, hjemmelavet hindbær-marmelade og flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
skallerne er rigtig gode både til dessert, , og til en lille lækker overraskelse hvis der kommer gæster. De kan opbevares rigtig længe i en tæt kagedåse.