Oldemors sandkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blød smør og sukker røres sammen.
Æggene røres i, et ad gangen.
De øvrige ingredienser blandes og røres i. Tilsæt evt. snaps (kan undlades).
Hældes i en smurt og raspet eller sukkerdrysset brødforme 1.5 l. og bages 1 time ved 180 grader C. aLm ovn. Tips: Kagerne bliver bedst hvis de røres i en røremaskine, eller hvis man rører i lang tid. |
|
Opskriften er vist 40357 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-12 11:46:58 Den er helt fantastisk, og fik hurtigt ben at gå på herhjemme,det er en opskrift jeg vil gemme:-) Christina - 2005-01-01 01:01:01 den smager godt louise - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig lækker kage, smager rigtig, og får en fin "top" når man bager den guf!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne