Oksekødtærte
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebunden: Bland de to slags mel og smuldr fedtstoffet heri. Tilsæt salt og vand og ælt hurtigt dejen sammen. Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den. Forbag bunden ca. 20 minutter ved 200°.
Fyldet: Pil og hak løget. Varm olien og svits kød og løg heri. Tilsæt hvidløg, peberfrugten skåret i små terninger, majs, tomatpuré og salt og lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter. Kog risene løse efter anvisning på pakningen. Bland kød og ris.
Færdiggørelse: Hæld kød-risblandingen over den forbagte bund. Pisk æg, reven ost, A38 og salt sammen og hæld det over kødblandingen i formen. Sæt atter tærten i ovnen ved 200° i 35-45 minutter. Servér tærten med en skål salat.
|
|
Opskriften er vist 34478 gange,
og udskrevet 774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2013-07-24 15:57:19 God opskrift, men du har glemt at skrive hvor meget vand der skal i dejen. Prøvede den med egen oksekødsblanding, og den blev rigtig god René - 2005-01-01 01:01:01 vi brugte dobbelt kød, og halv ris istedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne