Estragonsovs

Estragonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Estragon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 dl.lammesuppe
25 g.margarine
5 spsk.hvedemel
4 spsk.hakket frisk estragon el. 1 spsk. tørret
2 æggeblommer
1 spsk.lys vineddike
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt margarinen og rør melet i Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk sovsen godt igennem. Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad sovsen koge et par min. og smag den til Rør æggeblommerne med lidt salt Pisk lidt varm sovs i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under piskning. Sovsen skal nu varmes igennem, men må ikke koge





karakterer:
Opskriften er vist 18989 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu