Estragonsovs
Hovedingrediens : Krydderurter - Estragon Indsendt : |
|
|
Smelt margarinen og rør melet i
Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk sovsen godt igennem.
Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad sovsen koge et par min. og smag den til
Rør æggeblommerne med lidt salt
Pisk lidt varm sovs i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under piskning. Sovsen skal nu varmes igennem, men må ikke koge
|
|
Opskriften er vist 18989 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne