Vaniljekranse med mandler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne smuttes og hakkes fint, vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Dejen æltes sammen og stilles koldt et par timer. Køres gennem kødmaskinen, afskæres på skrå i stykker på ca. 10 cm. der formes til kranse. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 406560 gange,
og udskrevet 9812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (150 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2017-12-17 22:15:38 Mon det er kærgården der er brugt når de flyder ud ??? vil klart mene at det skal være "rigtig" smør anonym - 2017-12-10 16:38:33 Virkelig møg opskrift smager virkelig ikke af ret meget , dejen flyder ud trods bagepladerne var iskolde at dejen havde lagt på køl i 4 timer og kørt igennem med en kødhakker .. og i fryseren i 10 Min inden bag og alligevel blev de lige så tynde som papir og holder ikke den flotte form. Øv spildt af dyr vaniljestang 😡 Sandra - 2016-12-09 15:45:30 Synes de smager okay. Men hold kæft en møg dej at arbejde med!!! Det er umuligt at køre dem igennem maskine og næsten også umuligt bare at forme dem. Er glad for det ikke er udseendet det kommer an på!! Pernille - 2016-12-03 17:30:33 Den var ikke god! Den var smattet, holdte ikke formen, da den kom i ovnen. Ville aldrig anbefale den her opskrift! Hvis jeg kunne give den minus havde jeg gjort det!! Mads - 2015-11-08 20:02:49 super fint resultat på, blendede mandler til næsten mel. Kris - 2014-12-22 14:25:29 Må erkende denne opskrift skuffede mig rigtig meget, synes ikke de blev særlig gode, og smagte ikke af meget. anonym - 2014-12-04 16:08:48 Mine splattede helt ud i ovnen - o Per - 2014-11-29 17:23:20 Jeg kan ikke forklare hvorfor den dukker op på google under æggefrie opskrifter, den er kategoriseret som indeholdene æg og kommer ikke frem i vores egne søgeresultater svigermor - 2014-11-28 13:15:25 Min svigerdatter er allergisk overfor æg, så derfor slog jeg op under vaniljekranse uden æg, og fik en opskrift med æg. Pudsigt. Ovenikøbet blev der advaret mod æg i færdige produkter. Det forstår jeg ikke!!!! Thea - 2013-04-29 16:52:20 mega lækkert, men synes, at de skal have lidt længere i ovnen, så de bliver lidt sprøde og lækre. Christina - 2011-06-17 21:26:37 Jeg synes, de er udsøgte. Min søn på fem år er ligeglad med, at det ikke er jul - vaniljekranse er bare toppen på alle tider af året! Og så er det jo rart med en nem opskrift på velsmagende kranse. louise - 2009-11-10 15:39:32 de er også gode unden mandler Cassandra - 2009-11-01 18:52:36 De smager da godt nok, men de er absolut ikke nemme at få til at se ud som de skal. Vores kranse kom mere til at ligne småkager da hullet i kransene forsvandt under bagning. Kagerne splattede helt ud da de kom i ovnen. Nuller - 2008-12-30 00:06:55 MHT KØDHAKKER! Min mand & jeg har brugt en sprøjtepose til samme formål og så direkte på pladen med dem, virkede lige så godt :) + mindre rengøring Rikke - 2008-12-13 11:45:54 Jeg synes ikke rigtig man kan smage vaniljen. Brug evt. korn fra to vaniljestænger, eller tilsæt lidt vaniliesukker. røllepølle - 2007-12-14 17:47:58 Behøver man at smutte mandlerne? synes de plejer at være synlige i bagte vanillekranse?? Maibritt - 2007-12-08 18:28:42 De er super lækre, og kan sagtens laves uden en kødhakker! Lad dem stå på køl min. 3-4 timer, og rul dem så ud i lange pølser, men sørg for dejen ikke bliver for varm, for så er den svær at arbejde med. røllepølle - 2007-12-01 11:18:33 Ja, hvad gør man egenltlig hvis man ikke har nogen kødhakker og ikke har råd til at investere i en? kan man ikke lade dejen stå i køleskabet i et par døgn for så at rulle den ud med fingrene? sylfide - 2007-11-27 18:22:17 de er gode og nemme og falder i god jord vil dog prøve at lave en portion m/ mindre smør ligger den ind hvis den er god sylfide - 2007-11-27 18:19:19 men vi gav dem 12 min for at de blev mere sprøde nam nam sylfide - 2007-11-27 18:17:44 de er gode og nemme og falder i god jord vil dog prøve at lave en portion m/ mindre smør ligger den ind hvis den er god Frandsen´s - 2007-11-24 09:46:26 Uhhmmmm, de var rigtig gode! Skal helt sikkert lave en portion eller to mere inden jul Hanne - 2007-11-16 16:49:35 kunne godt tænke mig at lave denne her opskrift med hvor lang tid skal den stå, jeg ved godt der står et par timer er det 1-2 timer eller hvad?? bella - 2007-10-14 12:55:49 szå gode og nemme Celin - 2007-08-16 16:15:46 de var så gode at vi blev nødtil at lave dem en gang til! Thii!C:<33 Celin - 2007-08-16 16:14:23 OMG de er ovre superduper smækre lækre Vanilje kranseC:<3 Guldfisken - 2007-05-30 20:45:32 Hvad gør man hvis man ikke har en kødmaskine? lena - 2005-01-01 01:01:01 super nemme og rigtig rigtig gode Malene - 2006-12-03 12:22:26 Det kalder jeg vaniljekranse... num num anne - 2005-01-01 01:01:01 wow nogle gode og nemt lavede aniljekranse.. Nellie - 2005-01-01 01:01:01 um øj hvor er det nogle gode vaniljekranse jesper laursen - 2005-01-01 01:01:01 nem og god opskrift christina - 2005-01-01 01:01:01 de beste vanilliekranse jeg har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne