Pærerkage
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Brænd farin af i en gryde med kanel, nelliker, kardemomme og citronskal.
Tilsæt lidt rødvin så sukkeret ikke brænder på.
Når farinen er flydende tilsættes resten af rødvinen og lagen koges lidt ned.
Kog pærerne i lagen ved meget svag varme i et par minutter, sluk for blusset og lad pærerne trække i lagen i et par timer, men pas på at de ikke bliver bløde.
Smør og sukker piskes, melet vendes og tilsæt æggene et ad gangen.
Vend pærerne i dejen og kom den i en smurt springform.
Bages ved 160 grader i ca. 1 time eller til den er gennembagt.
|
|
Opskriften er vist 17732 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne