Mexicansk hakkebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 160198 gange,
og udskrevet 11552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (110 stemmer) |
|
Kommentarer Mich - 2016-01-05 00:06:41 Hvor mange Jalapenos chili skal der i ?? 007 - 2011-03-09 13:23:34 Er det ikke bedre at lave kartoflerne for sig? De må da blive meget bløde af at ligge i alt det tomat. Jose - 2011-02-27 12:40:50 Super opskrift. Tilføjede dog noget feta i kødet, og så skulle kartoflerne have ca. 50 minutter, så måtte tage bøfferne ud efter 20-25 minutter da de var færdige, og så lægge dem på bradepanden igen da kartoflerne var ved at være færdige. Linnea - 2010-11-23 14:18:18 Prøvede kun at lave bøfferne sammen med noget spaghetti. Bøfferne var virkelig gode. Og der blev altså 6 bøffer, da jeg lavede det.. Sisse - 2009-08-02 17:46:06 Virkelig lækker ret. Så lækre bøffer.. Kan klart anbefales at prøve :) Sofie K - 2009-01-08 17:49:53 Jeg har lavet retten før og det smagte godt, men jeg var ikke så glad for kartofflerne. Men nu vil jeg lave det igen og se hvad der sker. Hvis der er nogle der har gode råd er de mere end velkommene Simon - 2008-08-06 19:31:15 Hvor mange mennesker der retten til ? mascha - 2008-07-16 14:12:03 Nøfff... Dét ser lækkert ud! Det må jeg lave snart! anonym - 2008-02-15 13:23:35 skal bouillonen bare ned med kødet anonym - 2007-10-01 09:58:56 det smager meget mere lækkert THOR - 2005-01-01 01:01:01 okey mad guden - 2005-01-01 01:01:01 sådan skal en bøf smage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne