Daimislagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marengsbund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i. Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 170 gr. i ca. 40 min. på nederste ribbe. hvorefter den afkøles. Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak chokoladen groft og kom den i cremen, tag lidt fra til pynt. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering. |
|
Opskriften er vist 108069 gange,
og udskrevet 1053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Kea - 2020-04-20 08:49:26 Super god med hasselnødder og 4 dl fløde Mia - 2010-10-27 19:26:02 Nem og lækker kage :) anonym - 2010-02-19 21:08:53 Rigtig god kage! Jeg pyntede med hindbær i stedet for, det giver et eller andet dejligt syrligt til den ellers ret fede kage. sukkergrisen - 2009-03-05 20:52:11 kom i springform så er det meget nemmere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne