Daim islagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170 grader C. Afkøles. Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak daimpladerne groft og kom den i cremen. Tag lidt fra til pynt. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering. Kagen pyntes evt. med flødeskum og daim. |
|
Opskriften er vist 1140245 gange,
og udskrevet 13859 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (354 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2024-01-07 16:59:38 Hvad mon der sker hvis bunden ikke var helt afkølet inden isen kom i? Janni - 2022-05-17 21:53:16 Kan man ikke bruge Toblerone chokolade Anne - 2022-05-16 21:27:28 Jeg har prøvet lave de. De gik godt. Smager os godt. Karin jensen - 2022-04-17 20:15:19 kan vi ikke bruger dige kiks til bund også 🐱 Connie Laursen - 2021-10-01 11:16:31 Altid en succes🤗🤗🤗🤗 Michael Pedersen - 2020-07-30 15:38:19 Prøv at putte en dl kaluha i æggesnapsen, det gir et fantastisk resultat Dorte Scherlund - 2020-05-02 16:57:21 Har lige taget bunden ud af ovnen. Den fylder næsten hele springformen, og ligner en stor marengs, og ikke en flad en nøddebund. Måske skal jeg bare lave isen og servere “bunden” til? Bente 1.1 2020 - 2020-01-01 12:57:59 Lavede denne dessert til nytår , lavede den som til 8 voksne men kunne godt se det var slet slet ikke nok, så lavede jeg en en extra portion oveni, det var lige nok til 8 personer. Anne-Marie H - 2019-12-28 19:51:26 Syntes det svært at tage kagen ud af formen, min går helt i stykker Vibeke - 2019-10-03 19:49:01 Super let og hurtig dessert der gør stor Lykke og kan laves flere dage i forvejen🎂😋 Birgitte - 2019-04-10 20:46:45 Har lagt 2 stk i fryseren.😀 kan de godt ligge der i 2 - 3 uger 🤔🤔 Michael - 2018-12-27 10:44:13 Jeg putter altid en dl kahlua i, så blir den helt fantastisk anonym - 2018-06-25 23:36:54 dejlig is. Den bliver fantastisk, med et lag hjemmelavet jordbærsorbet på toppen tina - 2018-03-19 15:56:30 Hvis den skal i en alm springform, hvor mange personer skal man lave til :-) Camilla - 2017-05-31 14:32:28 Er det hvidt sukker eller floramelis der skal i.? anonym - 2017-05-11 21:27:28 Bedre is findes ikke👍👌🍨🍧 Jolanda - 2017-04-05 13:20:39 Jeg brugte størrelse springform 23 cm, men isen blev slet ikke så høj som på billedet, selv om alt var pisket længe og luftig. Jolanda - 2017-03-29 16:06:02 I stedet for mandler kan man sagtens bruge hasselnødder. AG - 2017-03-09 09:43:02 En rigtig lækker opskrift, også velegnet til potionsanretning, jeg bruger Blomsterbergs muffis former til den. fifi - 2017-03-04 10:23:55 Hvad str springform Bettina Panduro - 2017-01-24 17:45:30 Skøn og nem dessert, jeg bruger 1/2 liter fløde og evt lidt vanille. Simone - 2016-09-10 14:48:05 Virkelig en god opskrift! Vi er vilde med den herhjemme, og jeg er stolt over at jeg har formådet at lave en flot og velsmagende islagkage! Nemt at Følge opskriften :-) michael hansen - 2016-07-30 19:53:57 hvad kan man bruge i bunden i stedet for mandler ..... kan ikke tåle mandler Tina Madsen - 2016-02-11 20:20:14 Super nem dessert og smager fantastisk med hjemme lavet hindbær sauce😘 anonym - 2016-02-11 20:18:12 Er super nem og lave og den smager endnu bedre med hjemmelavet hindbær sauce til😘 Grethe Andersen - 2015-12-30 13:42:29 En lækker is anonym - 2015-06-30 14:20:52 Rigtig god kage nem og smager godt eneste ulempe er pladsen i fryseren men ellers god Helga - 2015-06-12 15:45:57 Uhm....det er bare en super-god is.......har lavet den masser af gange, og den lykkedes hver gang. anonym - 2015-01-13 17:52:51 Den er fantastisk. Har lavet den rigtig mange gange, men vælger at smutte mandlerne. Laver den i en rugbrødsform, så er den lettere at skære. Karen - 2014-08-30 13:40:43 Smager den mest af daim? Betina - 2014-06-08 22:17:47 Nøj en lækker islagkage, lavede den i går til fødselsdag, og den faldt i rigtig god jord .. Kan anbefale at give ismassen en vanilje stang det skader absolut ikke :) m - 2014-06-06 12:57:21 Der står jo i toppen hvor mange personer den er til. KatrineLouise - 2011-11-02 15:26:41 Er der nogen der ved, hvor mange personer der er til? Skal nemlig bruge en dessert til 11 mennesker :) mehvish - 2010-02-13 19:54:39 Jeg elsker den her opskrift. Den er nem og hurtig og lave, efter i har lavet den så smager den bare så godt at i ville næsten aldrig lave en anden kage end den her og hvis i også skal lave en anden så brug den her hjemmeside jeg er 100% sikker på at i ville være glad. og jeg håber at jeres kage ville smage godt. God fornøjelse. hilsen Mehvish Line - 2008-10-29 17:13:21 Kan man lave den på en måde så det kun tager nogen timer i stedet for at lave isen mange dag før ? sissek - 2008-04-08 20:07:28 hvor mange personer er den berenget til? Krarup - 2005-01-01 01:01:01 Så stor at den passer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor stor skal spingformen være? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker!!! anna - 2005-01-01 01:01:01 virkelig virkelig laekker og nem at gaa til, blot kan der dog bruges lidt mindre daim da bunden har nogle lunde samme konsistens. Iris - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare super, gæsterne er vilde med den Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne