Nøddesouffle
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
sOUFFLÉEN
Sæt valnødderne i blød i øllet natten over. Pisk fløden til en let skum og køl den. Hæld sukkeret i en lille gryde sammen med 15 cl. øl. Massen er færdigkogt, når en dråbe af den karamelliserer ved at blive dryppet i koldt vand. Pisk æggene luftige og hæld sukker/øl massen i under omrøring. Pisk til blandingen er blevet kølig. Vend resten af øllet, nødderne og flødeskummen i æggemassen. Den færdige soufflé fordeles i fire portionsformer og fryses til de er stivnet (mindst 2 timer). Appelsinsaucen Kog mælken op i en kasserolle. Pisk æggeblommerne hvide og luftige og tilsæt den revne appelsinskal. Hæld den varme mælk i blandingen under konstant omrøring og hæld den tilbage i kasserollen. Lad det koge ved svag varme, under konstant omrøring med en træske til saucen bliver tyk ca. 5-10 min. Servering Hæld saucen ud på 4 tallerkner og vend souffléen ovenpå. Pynt med appelsinbåde uden hinde, myntekviste og valnødder. |
|
Opskriften er vist 15360 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2015-07-27 00:32:02 Øhhh, skal souffleerne ikke bages? I givet fald, hvor lang tid og hvor varmt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne