Æbleskiver uden mælk
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i den lunkne vædske. Rør melet i, tilsæt salt og sukker. Lad dejen hvile i 30 min.
Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Pisk hviderne stive og fold dem forsigtigt i. Varm æbleskivepanden godt. Kom en klump fedtstof i hullerne. Fyld hullerne 3/4 op med dej, og vend æbleskiverne med en gaffel eller en strikkepind, så snart de har dannet en tynd skorpe, så de bliver runde. Bag æbleskiverne 5 - 6 min ved svag til jævn varme, og vend dem ofte, så de bliver ensartet bagt. Serveres med flormelis og syltetøj til. |
|
Opskriften er vist 33145 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne