Æbleskiver uden mælk

Æbleskiver uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 45 stk.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æbleskiver uden mælk, billede 4 Æbleskiver uden mælk, billede 1 Æbleskiver uden mælk, billede 2 Æbleskiver uden mælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Palmin
   
Opskrift:
Rør gæren ud i den lunkne vædske. Rør melet i, tilsæt salt og sukker. Lad dejen hvile i 30 min.

Pisk æggeblommerne i en ad gangen. Pisk hviderne stive og fold dem forsigtigt i.

Varm æbleskivepanden godt. Kom en klump fedtstof i hullerne. Fyld hullerne 3/4 op med dej, og vend æbleskiverne med en gaffel eller en strikkepind, så snart de har dannet en tynd skorpe, så de bliver runde. Bag æbleskiverne 5 - 6 min ved svag til jævn varme, og vend dem ofte, så de bliver ensartet bagt.

Serveres med flormelis og syltetøj til.





karakterer:
Opskriften er vist 33144 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5772 (1374 kcal)
KJ pr. stk. 128 (30 kcal)
Vægt ialt 907 gram
Vægt pr. stk. 20 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 636 KJ (151 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 23.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu