Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i den lunkne mælk og tilsæt derefter appelsinjuice, æg, olie og sukker hvor efter melet røres/æltes i lidt ad gangen. Normalt laver jeg bollerne, så de vejer 60g.
Bages i ovnen 10-12 min ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 142623 gange,
og udskrevet 2835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (192 stemmer) |
|
Kommentarer Lin - 2017-12-20 20:21:38 Hej jeg syntes at de her boller er rigtige gode Dagmar Hansen - 2016-10-20 09:47:29 Virkelig gode, og lækkert med appelsinjuicen. Matilde - 2014-01-21 11:17:24 vildt gode! lavede dem uden juice Kan stærkt anbefaledes - 2014-01-19 21:14:49 Vi havde ikke noget olie så vi brugte margarine og brugte multi frugt juice i stedet får appelsin juice og det blev super gode vi gav dem 2*20 min tak for den skide lækre opskrift !! Camilla - 2011-08-24 14:28:23 Lækre og luftige! Er virkelig bare blevet min fortrukne opskrift på boller :) Lykke - 2009-03-10 11:45:35 Jeg havede ikke noget appelsinjuice så jeg brugte bare æble, det er også godt :D jannie - 2009-02-24 16:16:54 Det er nogle rigtig gode boller!! også helt perfekte til genopvamning Cecilie - 2008-11-02 08:47:32 uuhm... de er gode :-) becce - 2008-10-01 18:15:47 virkelig gode har prentet dem ud og har lavet dem håber i sælger dem fra 1-5 et stort 5 tal det har i gjort godt anonym - 2008-09-03 16:40:35 Er de mest fantastiske Boller. Jeg noglesinde har smagt anonym - 2008-08-22 13:46:42 skal de ikke hæve ??? Lise - 2008-07-10 17:14:16 Prøvede uden juice,- Gode boller. Josse og Rex... - 2008-06-30 12:47:02 De smager sq godt.. men hvis du nu ta'r lidt rødt frugtfarve i, så får de en sjov farve men man kan ikke smage farven... Vi er to piger på 12 år.. og det er en nem opskrift.. Elisabeth - 2008-05-02 22:07:34 Sikke nogle lækre boller. Alene dejen smager herligt :-) Jeg tilføjede lidt hakket chokolade og brugte durumhvede - og resultatet var rigtig fint (lang hævetid). Det blev til fødselsdagsboller. ab - 2008-03-23 19:04:18 Hvad for noget olie er det lige der skal bruges...? en eller anden - 2008-01-28 15:25:00 de er rigtig gode men kunne godt komme lidt kerner i så de er sunder magnus - 2007-12-04 16:25:31 de er så gode Magnus1995 - 2007-11-15 17:05:09 De er super gode. jeg er ikke en særlig god kok, men jeg lavede de her og de smagte himmelsk! Heidi - 2007-10-28 08:45:30 Tag og lad dem hæve 20 min.,når dejen er slået sammen og igen 20 min.,når bollerne er formet,så får man det bedste resultat. :-) Wanna be Gastronom - 2007-10-26 15:16:42 Har li´prøvet med Durum Mel , Det ser da meget godt ud :D yao og stine - 2007-10-23 20:43:23 hej vi har lige proevet din opskrift den er skide god. Tak for en dejlig opskrift chalotte - 2007-10-20 18:39:22 jeg er lige ved at lave dem . jeg giver dem - 2 x 20 min . malu!!! - 2007-10-20 11:47:29 skal li lave dem først Heidi - 2007-10-13 15:45:03 Det her er de bedste boller jeg nogensinde har smagt. det er den eneste opskrift jeg bruger,hver gang jeg skal lave alm. boller til os selv,gæster eller fødselsdage og nu har svigermor også fået opskriften. Kan klart anbefales til alle og pas på!!! Er de lune og familien er lækkersulten,så er de væk med det samme :-) Mads - 2007-10-11 17:05:52 de er sq gode magnus - 2007-09-14 13:16:15 det her anden gang jeg lave dem og de er skidehammrene goode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg mener det de er skide hammrene good man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de er verdens bedste boller det nogen sinde er blevet lavet de er mega mega mega mega goode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mega godde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! magnus - 2007-09-07 15:12:30 all sammmen prøv at lade dem heve 5 min til 15 min Robin - 2007-09-05 11:23:52 eg var i danmark og bestilte boller i en konditori, og folk så rart på meg , hvorfor det da? Lone the larsen - 2007-07-11 15:22:14 det er nogle rigtig dejlige boller line j - 2007-06-21 15:01:54 lækker opskrift mmm Stineeng - 2007-02-22 17:35:57 Virkelig lækre boller.. Hvis man sparer på melet, bliver de ikke så hurtige tørre:-) (ikke fordi de gør det med den anviste mængde) Men nemmeog lækre! anonym - 2007-02-08 18:22:13 :o)de d karina k. - 2007-02-08 18:20:59 stort 0 tal til jer LAura og amalia - 2007-02-08 18:16:15 tak vi elsker jeg med jeres fantastiske,vidunderlige,og MGA gode allertiders kogebog - 2007-02-08 18:14:40 ja i 10 min. LAura og amalia - 2007-02-08 18:13:52 Skal de hæve ? Spjald - 2006-12-09 15:27:59 Uden tvivl den nemmeste opskrift. Kan lige pludselig bage boller. Helt fantastik Nuser! - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor skal der egentligt appelsin juice i ? er det bare for smagens skyld, eller har det noget med konsistensen at gøre? Bien - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal de hæve? Det står der ikke, gør der? Maria - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt lige at kunne finde en nem opskrft når man er i udlandet og skal fejre dansk fødselsdag! De er super gode. Tak for hjælpen. Så behøver man ikke at ringe hjem til mor;) Drengen - 2005-01-01 01:01:01 Sindsyg dejlige.. også uden appelsin jouice... Men 10 Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne