Nem gæstemad
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mai-Britt Denning Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 149061 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (67 stemmer) |
|
Kommentarer anja - 2010-08-28 17:18:48 Det se lækkert ud, og smager sikkert godt. For alle fiske elskere, og bliver spændende, at smage på for dem der ikke er til tun. Jeg elsker tun! anonym - 2010-03-07 16:55:44 Vil gerne vide hvordan de 2 slags saucer skal bruges... Med i oven, da de skal laves først, eller..... Kathleen - 2010-03-01 14:28:03 At have gæster bliver ofte for besværligt og for fornemt. Hvem siger at menuen skal stå på tunmousse, steg og is hver gang man får gæster, det her er et rigtig godt alternativ til en god, nem og gæstevenlig ret mad. Netop fordi det laves i sådan en stor portion, ligesom lasagne Julie - 2010-02-26 11:06:36 Det kan man da sagtens Stine? Kan ikke se det store problem i det? anonym - 2010-02-08 17:14:11 Jeg forstår ikke helt det med sovserne.Hvorfor 2 slags og skal de hæledes over retten og ind i ovnen. anonym - 2009-11-04 18:42:41 Dette er ikke gæstemad, men mere en ret man kunne servere en almindelig aften hvor det hele er lidt travlt. Jeg jeg i hvertfald prøvet den og synes den er fin og smager dejligt! Sara - 2009-10-05 15:05:04 der mangler lidt af noget krydderi men... ellers var den da god måske ville jeg ikke servere den for mine gæster men en aften hvor jeg måske ikke orker at lave mad ville den her opskrift ligge nummer 1 på min liste!!! Mads - 2009-10-03 14:39:47 Retten er joe lavet til hvis man får pludselige gæster. Dette er ting man ofte har i huset, og evt nemt kan frembringe til retten. Så rolig nu med de sure opstød !! anonym - 2009-05-16 11:04:49 det er i hvertfald ikke noget jeg ville servere for mine gæster. jeg vil faktisk gå så langt til at sige at jeg ikke en gang ville servere den for min egne børn! anonym - 2009-02-18 08:36:26 Jeg vil ikke betragte denne ret som gæstemad, den er udmærket, men skal ikke figurere under gæstemad. anonym - 2008-11-04 19:35:31 sig mig har folk pms humør herinde?? retten er faktisk rigtig god. men i kan jo købe 2 tumbøffer hos slagteren, så bliver det vist lidt finere. tumbs up for en god opskrift anonym - 2008-10-07 11:37:43 de saucer skal de også i det ildfaste fad? Lotte - 2008-08-05 09:41:56 Ikke just noget jeg ville servere for mine gæster Stine - 2007-05-29 20:21:00 Tun i vand og pulversause! Er det gæstemad?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne