God hverdagsmad i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mai-Britt Denning Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Indstil ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Røres med håndmikser. Rør farsen med det groft revne løg, tilsæt æggeblommerne og rør godt sammen ca. 2 min. tilsæt derefter bouillonen. Så tilsættes mel til farsen er fast men stadig smidig (ikke for tør) sidst men ikke mindst røres salt og peber i. Skræl kartofler og gulerødder. Kartofler skæres i tern, gulerødder i skiver. Fordeles lagvis i ildfast fad. Drys salt, peber og revet muskatnød mellem lagene. Fordel frikadellefarsen, så grøntsagerne er dækkede. Dæk farsen med baconskiver. Sæt fadet i ovnen i ca. 45 min. eller til grøntsagerne føles møre, når du prikker i dem med en kødnål. |
|
Opskriften er vist 112592 gange,
og udskrevet 5073 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Mai-Britt Denning - 2011-08-05 22:40:58 Har ikke været her inde på siden længe, men kan se, at der nu er billede på min opskrift. Skægt! Gu´ ved hvordan...? Kat - 2007-10-30 16:32:49 Det er en ok. ret.. men ville vælge at koge grøntsagerne lidt først, for ellers får farsen alt for meget Mia - 2007-06-05 08:23:13 Lige noget for en der er på SU, så er pengene små. mae - 2007-03-22 12:00:22 det er en rigtig fin ret, som er både nem og billig. Ruth - 2007-03-05 01:21:00 White cabbage betyder vidst hvidkål.... Inge - 2007-03-04 23:49:20 I have to try that - it sound healthy and cheap and very tasty, wonder what would happen if you put a little white cabbage in ...?? Catstail9nh - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt/ prøv brødkrummer istedet for mel Egon - 2005-01-01 01:01:01 Velsmagende - men prøv med lidt flere kartofler Erik - 2005-01-01 01:01:01 Til Tanja Der står at farsen fordeles så grønsagerne er dækkede, så jeg mener farsen skal ovenpå anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nå ja , tænkte jeg ikke over . Sys - 2005-01-01 01:01:01 Kjære Tanja, tænk "lagkage" når du læser en sådan formulering i en madopskrift Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Er det kun kartofler og gulerødder lagvis og så farsen til sidst. Eller skal farsen også tilføres lagvis? Hanne - 2005-01-01 01:01:01 grøntsagerne kan suppleres/erstattes med persillerod, kålrabi, rødbeder, selleri osv. supermor - 2005-01-01 01:01:01 nästen som forloren hare men meget bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne