Pork and Crab Ball Soup
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Svinekød, fisk og krebsehaler blandes hvorefter farsen tilsættes revet bambus-skud, gulerod og hvidløg i en skål. Pisk ægget let op og tilsæt sammen med mel, salt og peber efter smag. Æltes grundigt.
Farsen formes nu i boller og sættes i køleskab i 30 min.
Suppe-bouillon bringes i kog i en stor pande hvorefter boller, forårsløg og soya-sauce tilsættes.
Kog i 3 min. og skru ned for varmen; lad simre i 20 min.
|
|
Opskriften er vist 7383 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne