Roesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : maxie Indsendt : Red : |
|
|
Skræl roen helt ren ind til det hvide 'kød'. Hak roen og løget i små tern. Kog roestykkerne med det hakkede løg i lidt vand tilsat lidt salt og friskkværnet hvid peber og kog indtil roestykker er aldente. Dræn for vand og afkøl. Hak agurkerne og asierne i små tern. Bland det hele sammen med mayonnaisen. Pynt evt. med karse.
Serveres til godt dansk rugbrød - uden kerner! Tips: Bruger du 'købe-mayo', så vælg Nettos 'pose-mayo', den er udemærket. |
|
Opskriften er vist 11710 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne