Bøffer med gorgonzola fyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Letland Indsendt : |
|
|
Ælt kødet med æggehvider, løg, sennep, salt og peber og del det i 16 portioner. Form dem til flade bøffer. Fordel osten på midten af de 8 bøffer. Læg de øvrige 8 bøffer oven på og tryk dem godt sammen. Steg bøfferne i ca 5 min på hver side.
Kog pastaen, si vandet fra og tilsæt olivenolie, citronsaft og hvidløgspeber. Skær parmaskinken I strimler og vend dem i pastaen. Anret det hele i et dybt fad og drys med persille.
|
|
Opskriften er vist 21990 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2011-02-25 09:26:38 Rigtig god opskrift! Nogle gange pannerer jeg "bøferne" i æg og rasp i stedet for at blande farsen med æg. Det er også rigtig lækkert. Man kan jo gøre det som man lige har lyst den dag man står og skal lave retten. anonym - 2009-10-29 15:37:36 Vi laver det bare som almindelige hakkebøffer med gorgonzola i, det kan virkelig varmt anbefales, også for folk der ikke kan lide gorgonzola (Den kategori tilhører jeg nemlig selv) er det et hit :) Jette - Kennel Jatoba - 2005-01-01 01:01:01 Retten smager dejligt. Dog kan man godt helt undlade olien i pastaen, den bliver meget lækker med kun citronsaften og skinken. Til denne ret serverede jeg også den grønne salat til: 1 alm. salathoved, findelt og blandet rundt i lidt letpisket fløde, tilsat lidt eddike og sukker. Man kunne lave en mild gorgonzolasovs til... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne