Stegt skovduebryst med letrøget rielette af duelår
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : Red : |
|
|
Duerne soigneres. Lårene skæres af og sukker saltes let, inden de ryges.
Alle ingredienser sættes over svag varme, simrer ca. 2 timer. Lårene tages op, kødet plukkes af og røres til rielette sammen med lidt af urterne og fonden/fedtet. Smages til med salt og peber, sættes på køl. Skalotteløg dampes møre i smørret, de øvrige ingredienser tilsættes, husk at putte peberkorn i en tepose. Det koger sagte til kartoflerne er møre og har jævnet fonden let, smages til med salt og evt. peber. Tomaterne hakkes groft, skalotteløg, hvidløg, og basilikum hakkes fint. Alle ingredienser blandes, står og trækker et par timer. Blendes let med stavblender, lægges i etamine, således at den klare tomatsaft kan løbe fra. Denne koges derefter ind til kraftig glace bagefter. Anretning: Midt på tallerken lægges lobescoves. Herpå lægges de 2 fint tracherede duebryster. Ovenpå brysterne lægges en pæn quenelle af rielette. Rundt om lægges tomatsaucen tilsat lidt fin tomatconcasse. |
|
Opskriften er vist 12135 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne