Skovdue med svampesauce

Skovdue med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store skovduer
1000 g.store marksvampe
1 dl.fransk sennep
250 g.smør
2 dl.brun kalvefond og
1 bdt.bredbladet persille
 
Opskrift:
Salt og friskkværnet peber Rens duerne for evt. blod og fjerrester og skyl dem indvendigt under den kolde hane. Dup dem tørre, smør dem med lidt olie og steg dem i ovnen ca. 20 minutter ved 225 grader C. Skær så lårene fra og lad dem stege ca. 10 minutter til.

Imens kan du lave saucen. Svampene renses og skylles grundigt og dampes tørre i bunden af en gryde. Hak dem fint med en god kniv og hæld dem tilbage i gryden sammen med sennep og kalvefond.

Når det hele har simret ca. 5 min. kommes smørret i i skiver og til slut smages der til med salt og peber. Lige før serveringen kommes den hakkede persille i. Læg en hel due plus lårene på hver sin tallerken, pynt med lidt af persillen og en skefuld sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 16907 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-19 15:25:00
En skovdue kan ikke blive mør på ½ time.