Skovduer med druer, nødder og æbler
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør de rensede duer godt af. Del dem i halve og drys dem indvendig med salt og peber.
Steg baconskiverne helt sprøde i stegegryden og tag dem op. Tilsæt lidt mere fedtstof og brun duerne på begge sider, evt. ad nogle gange. Læg duerne tilbage i gryden sammen med baconen, om muligt taglagt, og hæld bouillon og rødvin ved. Duerne må ikke være dækket af væsken. Småsteg duerne under tæt låg i ca. 1 time. Duerne tages op og holdes varme. Saucen spædes evt. op med lidt fløde, jævnes og farves med kulør, smages til med salt og peber og sigtes. Duerne serveres halverede med hvide kartofler, sauce og salaten, evt. argurkesalat og eller tyttebærkompot. Tips: Piskefløden piskes til flødeskum, og de halverede druer, valnøddekerner og æbleterninger blandes i. |
|
Opskriften er vist 29900 gange,
og udskrevet 1302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Arno Larsen - 2012-01-29 17:04:26 Alle opskrifter har alt for kort koge/stegetid!!!Jeg har oplevet koge/stegetid på op til 5 timer før SKOVduen var mør!Og så er det ikke en gang løgn! Per - 2007-11-03 12:05:34 Salaten minder noget om waldorfsalat og dertil kan man bruge halvt flødeskum eller creme fraiche, og halv mayonnaise, smag til med salt, peber og evt, lidt citronsaft. E.M. - 2005-01-01 01:01:01 Man kan jo ikke vide hvor unge/gamle duerne er, så de skal måske stege 2 t. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne