Kogte Skovduer i Tomatsauce
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Læg duerne i en gryde, dæk dem med vand, bring dem i kog og fjern skummet. Tilsæt salt, suppevisk, løg, hvori er sat 4 hele nelliker, peberkorn, laurbærblade og evt. porseblade. Kog duerne ved svag varme til de er møre, Ca. 2 timer, men afhængigt af duernes alder. Tag en due op og prøv forsigtigt, om kødet kan løsnes fra benene. Si suppen. Tilbered saucen som afbagning. Smelt fedtstoffet i gryden, kom æble og løg i og svits det let, før melet bages sammen med det og suppen tilsættes. Smag saucen til med koncentreret tomatpuré. De løskogte ris blandes med de optøede, varme ærter og lægges på et fad. Duerne deles i halve og lægges på risene. Hæld lidt af saucen oven.
|
|
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne