Kogte Skovduer i Tomatsauce

Kogte Skovduer i Tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skovduer - ældre duer kan bruges
 vand
 salt
 suppevisk
1 løg
4 Nelliker, hele
8-10 hele peberkorn
2 laurbærblade
 evt.10-15 porseblade
 
 Sauce:
50 g.smør/margarine
1 lille revet æble
1 lille revet løg
4 spsk.hvedemel
 suppe
 koncentreret tomatpure
 
 Løskogte ris
0.75-1 dl.rå ris pr. person
 
 frosne ærter
 
Opskrift:
Læg duerne i en gryde, dæk dem med vand, bring dem i kog og fjern skummet. Tilsæt salt, suppevisk, løg, hvori er sat 4 hele nelliker, peberkorn, laurbærblade og evt. porseblade. Kog duerne ved svag varme til de er møre, Ca. 2 timer, men afhængigt af duernes alder. Tag en due op og prøv forsigtigt, om kødet kan løsnes fra benene. Si suppen. Tilbered saucen som afbagning. Smelt fedtstoffet i gryden, kom æble og løg i og svits det let, før melet bages sammen med det og suppen tilsættes. Smag saucen til med koncentreret tomatpuré. De løskogte ris blandes med de optøede, varme ærter og lægges på et fad. Duerne deles i halve og lægges på risene. Hæld lidt af saucen oven.





karakterer:
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu