Honey Chili Chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kyllinge- lårene paneres med mel og salt og steges i olie ca. 5 min. indtil gyldenbrune; tages op og lægges til side.
Olien hældes ud og erstattes med ny olie : tilsæt og sauté ingefær i ca. 1 min., tilsæt honning som smeltes, hvorefter tilsættes en forberedt blanding af maizena, vand, chilli sauce, citron saft og soya sauce. Rør grundigt indtil blandingen jævnes. Kyllinge-lårene tilsættes atter og simrer i saucen i ca. 3 min. Retten drysses med diagonalt skåret forårsløg inden servering. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 35238 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2008-07-24 05:21:01 Det lyder lækkert men jeg tror ikke på at lårene kan steges så hurtigt, så jeg vil rent tidsmæssigt prøve mig frem ved at stikke i dem med mellemrum til saften er klar Buchholz - 2007-01-17 23:10:35 Kan med fordel laves med kyllingebryst, så passer stegetiden bedre. HPH - 2005-01-01 01:01:01 Det vil jeg nu også sige, kyllingen skal nok have mere end de sammenlagt 8 min., med mindre man gerne vil have dårlig mave ;-) SH - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder ikke som om, kyllingen når at blive gennemstegt på den korte tid, hvilket jo er meget vigtigt med kylling |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne