Honey Chili Chicken

Honey Chili Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 kyllinge-lår
3 spsk.hvedemel
 salt
 olie til fritture
2.5 cm.fint hakket ingefær
2 spsk.honning
2 tsk.maizena
2.5 dl.vand
1 spsk.kinesisk chilli sauce
1 dl.citron saft
1 spsk.sojasauce
4 forårsløg
 
Opskrift:
Kyllinge- lårene paneres med mel og salt og steges i olie ca. 5 min. indtil gyldenbrune; tages op og lægges til side.

Olien hældes ud og erstattes med ny olie : tilsæt og sauté ingefær i ca. 1 min., tilsæt honning som smeltes, hvorefter tilsættes en forberedt blanding af maizena, vand, chilli sauce, citron saft og soya sauce. Rør grundigt indtil blandingen jævnes.

Kyllinge-lårene tilsættes atter og simrer i saucen i ca. 3 min.

Retten drysses med diagonalt skåret forårsløg inden servering.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 35237 gange,
og udskrevet 613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-24 05:21:01
Det lyder lækkert men jeg tror ikke på at lårene kan steges så hurtigt, så jeg vil rent tidsmæssigt prøve mig frem ved at stikke i dem med mellemrum til saften er klar

  -   2007-01-17 23:10:35
Kan med fordel laves med kyllingebryst, så passer stegetiden bedre.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det vil jeg nu også sige, kyllingen skal nok have mere end de sammenlagt 8 min., med mindre man gerne vil have dårlig mave ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder ikke som om, kyllingen når at blive gennemstegt på den korte tid, hvilket jo er meget vigtigt med kylling