Kødtærte med grønt og ost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Ælt dejen sammen, og rul den ud til en cirkel (ca. 25 cm. i diameter), og læg den derefter i en smurt tærteform.
Forbag tærtebunden i 5 min. ved 200C.
Brun det hakkede oksekød og lad de hakkede løg og revne gulerødder svitse med 5 min. under omrøring. Rør de hakkede tomater i kødblandingen og smag til med basilikum, salt og peber.
Fordel kødblandingen på tærtebunden og drys med den revne ost.
Pisk æg, æggehvider og mælk sammen og hæld det over. Fordel de friske tomater hen over som pynt.
Bag tærten ved 200C i 30 min.
Tips: Serveres med masser af frisk grønt salat. |
|
Opskriften er vist 30549 gange,
og udskrevet 1026 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne