Kødtærte med grønt og ost

Kødtærte med grønt og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 spsk.hvedemel
3 spsk.margarine
2 spsk.yoghurt letmælk naturel
2 spsk.vand
 
 Fyld:
200 g.hakket oksekød
2 hakket løg
3 groftrevet gulerødder
1 tsk.tørret basilikum
0.5 ds.hakkede tomater
50 g.reven ost (cheasy 13%)
1 æg
1 æggehvide
1.5 dl.skummetmælk
1 stor tomat i skiver
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Ælt dejen sammen, og rul den ud til en cirkel (ca. 25 cm. i diameter), og læg den derefter i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i 5 min. ved 200C. Brun det hakkede oksekød og lad de hakkede løg og revne gulerødder svitse med 5 min. under omrøring. Rør de hakkede tomater i kødblandingen og smag til med basilikum, salt og peber. Fordel kødblandingen på tærtebunden og drys med den revne ost. Pisk æg, æggehvider og mælk sammen og hæld det over. Fordel de friske tomater hen over som pynt. Bag tærten ved 200C i 30 min.

Tips:

Serveres med masser af frisk grønt salat.





karakterer:
Opskriften er vist 30549 gange,
og udskrevet 1026 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu