Rødvinskage
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende og rør smeltet, afkølet margarine i. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker, kanel og kakao og pisk, til dejen er jævn. Rør vinen i. Vend til sidst stiftpiskede æggehvider i dejen sammen med hakket chokolade. Hæld dejen i en velsmurt springform og bag i ovnen ved 170° i 65-70 minutter. Den afsvalede kage pyntes med rødt glasur.
|
|
Opskriften er vist 19953 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2012-07-13 21:55:41 Kan anbefale kakaosmørcreme og hakket chokolade ovenpå i stedet, lavet af 125g smør, 125g flormelis, 1spsk kakaopulver, 1-2 tsk vaniliesukker. Pisk det hele, smør på kagen og drys med hakket chokolade. Olsen - 2005-01-01 01:01:01 Smager også godt m hakkede nødder i Anna Gorbatjova - 2005-01-01 01:01:01 Mange tak! Det er virkelig en nydelig kage )) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne