Rødvinskage

Rødvinskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
250 g.sukker
250 g.margarine
250 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
3 tsk.vaniljesukker
1 tsk.stødt kanel
1 tsk.kakao
1.75 dl.rødvin
100 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende og rør smeltet, afkølet margarine i. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker, kanel og kakao og pisk, til dejen er jævn. Rør vinen i. Vend til sidst stiftpiskede æggehvider i dejen sammen med hakket chokolade. Hæld dejen i en velsmurt springform og bag i ovnen ved 170° i 65-70 minutter. Den afsvalede kage pyntes med rødt glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 19953 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-13 21:55:41
Kan anbefale kakaosmørcreme og hakket chokolade ovenpå i stedet, lavet af 125g smør, 125g flormelis, 1spsk kakaopulver, 1-2 tsk vaniliesukker. Pisk det hele, smør på kagen og drys med hakket chokolade.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også godt m hakkede nødder i

  -   2005-01-01 01:01:01
Mange tak! Det er virkelig en nydelig kage ))