Ymer- Æbleskiver

Ymer- Æbleskiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birthe

Indsendt :      Red :
Ymer- Æbleskiver, billede 4 Ymer- Æbleskiver, billede 1 Ymer- Æbleskiver, billede 2 Ymer- Æbleskiver, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Det hele æg piskes med natron, salt og sukker. Mel og ymer røres i skiftevis.

Bages som æbleskiver.
Dejen er tyk kan lægges i hullerne med en ske men kan også hældes i fra kande

Tips:

De er meget hurtige at lave selv børn vil elske at være med.





karakterer:
Opskriften er vist 69112 gange,
og udskrevet 1627 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (146 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3220 (766 kcal)
KJ pr. stk. 161 (38 kcal)
Vægt ialt 460 gram
Vægt pr. stk. 23 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 699 KJ (166 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 25.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-10 14:02:20
Der er nemme at lave og de smagte godt.

  -   2016-11-20 14:28:24
Som flere skriver, skal der helt sikkert kardemomme og vanillesukker i, men jeg giver også dejen lidt citronsaft (lettere end at rive skallen)

  -   2014-12-13 16:19:35
Det kan klart anbefales, at vende æbleskiverne i palmin

  -   2014-12-09 20:31:12
Smagen udemærket; men mangler dog nok lidt vanille og kardemomme. Igen æbleskiver uden kardemomme. Måske der burde komme noget fedtstof i dejen, for æbleskiver blev det aldrig til. Umulige at vende. Kræver nok en slip-let pande, og ikke en god gammeldags støbejernspande.

  -   2013-10-07 20:25:15
Meget nemme at lave. Smager ok med kardemomme og vanille, men jeg synes ikke de er luftige og sprøde nok.

  -   2013-10-07 00:10:36
Æv jeg kunne slet ikke få opskriften til at fungere, jeg kunne ikke vende æbleskiverne, de brændte fast selvom der var godt med smør og det begyndte først at fungere, da jeg fik tilsat mere mel end det der stod her i opskriften, så de første to omgange æbleskiver endte som hundemad. Smagen var heller ikke helt os, jeg vil ikke bruge den opskrift igen.

  -   2012-11-20 17:15:16
De kan sagtens fryses og så varmes de på samme måde som dem man køber.

  -   2012-08-08 15:08:47
kan man fryse dem ????

  -   2011-12-12 13:17:27
Ganske dejlige. Kan man fryse dem ned og hvordan varmer man dem så bedst op?

  -   2011-12-12 13:09:43
De smagte rigtig godt. Kan man fryse dem??

  -   2011-11-28 11:18:26
Jeg synes, der også skal kardemomme i, og jeg prøvede med Cultura i stedet for ymer, som jeg også har testet, og det var Culturaen, der vandt. Uhm!

  -   2011-11-23 09:29:24
Blev noget skuffet - de smager meget som dem man køber færdige i poser.

  -   2011-07-01 20:51:40
prøvede dem i dag, og min kæreste og jeg spiste dem ikke. Nej vi inhalerede dem nærmest :) De kan anbefales ! =) :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Kardemomme og vanilie gør underværker Mmmmm de smager godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Super nem og hurtig kan klart anbefales