Tranebærkompot
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Højtid: Thanksgiving Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og sukker samt fine strimler fra den gule appelsinskal koges sammen nogle minutter.
Tranebærrene tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 min. Tag tranebærrene op med en hulske og læg dem i en serveringsskål. Sukkerlagen koges ind til den tykner, og hældes over bærrene. Evt. røres lidt appelsinsaft i. |
|
Opskriften er vist 54408 gange,
og udskrevet 1049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bushra - 2017-01-29 12:42:08 Det smagte meget godt Anders Bitsch - 2015-10-22 15:25:38 Har prøvet at tilføje lidt akaciehonning og et par stjerneanis i lagen - det bliver den endnu mere spændende af - her før jul :-) Catstail9nhnetzero - 2006-12-04 05:40:03 add / one apple cut in cubes/ add stick of vanilla , gives compost body and lighten up the tart flavor of the crangerries. Let stand over night serve cold to the Turkey dinner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne