Tranebærkompot

Tranebærkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tranebærkompot, billede 4 Tranebærkompot, billede 1 Tranebærkompot, billede 2 Tranebærkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
250 g.frosne tranebær
0.5 appelsin skallen heraf
 
Opskrift:
Vand og sukker samt fine strimler fra den gule appelsinskal koges sammen nogle minutter.

Tranebærrene tilsættes og koges ved svag varme i ca. 10 min. Tag tranebærrene op med en hulske og læg dem i en serveringsskål.

Sukkerlagen koges ind til den tykner, og hældes over bærrene. Evt. røres lidt appelsinsaft i.





karakterer:
Opskriften er vist 54408 gange,
og udskrevet 1049 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-29 12:42:08
Det smagte meget godt

  -   2015-10-22 15:25:38
Har prøvet at tilføje lidt akaciehonning og et par stjerneanis i lagen - det bliver den endnu mere spændende af - her før jul :-)

  -   2006-12-04 05:40:03
add / one apple cut in cubes/ add stick of vanilla , gives compost body and lighten up the tart flavor of the crangerries. Let stand over night serve cold to the Turkey dinner.