Garlic Pork Rashers
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær Pork Rashers (flæskeskiverne) i halv og steg dem i olie indtil de er gyldenbrune.
Bønnerne blendes til mos og tilsættes vand, soya-sauce, ingefær og hvidløg. Pork rashers lægges i en gryde og blandingen tilsættes. Bring i kog og derefter lad simre i 45 min. Tilsæt maizena blandet med vand og sherry og rør godt indtil saucen koger og jævnes Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 16849 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn. - 2010-12-06 21:37:29 En god afveksling blandt hverdagsretterne, men køn er den ikke, da bønnerne ikke længere er røde efter blending/kogning. Den samlede servering fremstår i hvidt/gråt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne