Appelsinkage med orangesauce
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Appelsinerne koges hele i 2 timer under låg i ikke for meget vand (vend dem af og til).
De afkøles, skæres i kvarte og sten og hinder fjernes.
Appelsinerne pureres i en blender med lidt af kogelagen.
Æggene piskes meget grundigt med sukkeret (brug el-pisker). Appelsinpuréen vendes heri og til sidst bagepulveret. Massen kommes i en velsmurt og meldrysset springform og bages på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 1 time. Afkøles. Saucen: Smør, sukker, appelsin- og citronsaft koges i 1 minut. Fløden blendes et øjeblik med lidt af den purere der sider tilbage i blenderen (efter kagen) og røres i saucen. Smages til med kahula. Afkøles - den må gerne være ret tyk. |
|
Opskriften er vist 16462 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2010-09-14 19:07:13 Nanna du skal læse opskriften grundigt, så finder du ud af, at smøret er til at smøre formen med, og mel skal drysses i efter smøring, så der er et tyndt lag mel ovenpå smørret. Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er det lige at man ikke kan se hvor meget smør og mel der skal bruges? Kagen lader til at være helt vildt god, men man kan ikke bage den når man ikke kan se hvor meget smør og mel der skal bruges! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne