Kanelkylling fra Glud
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Dennis sørensen Indsendt : |
|
|
Rens kylling grundigt drys den med kanelsukker indeni fyld efter med persille luk evt med kødnål.
drys den derefter udenpå med kanelsukker og steg den på alle sider i en gryde,kom vand ved og lad den simre under låg ca en time eller til benene nemt kan løsnes,tag kyllingen op og brug væden til sovsen kom evt lidt fløde i smag til med salt,velbekomme
Tips: Kan også laves i ovn.V ca 200 grader varmluft ca 180 grader. |
|
Opskriften er vist 13070 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne