Hirsegrød af flager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse Indsendt af : 99E Indsendt : |
|
|
Mælk og hirseflager piskes og bringes i kog.
Smørret smeltes med i grøden.
Pisk grundigt.
Koger et par minutter til flagerne er udkogte og grøden har en passende konsistens.
Tips: Spises med fx smørklat, frugt, marmelade, sirup, honning, sukker eller andet lækkert. Drik et stort glas koldt mælk til. Hirseflager er lettest at få fat i økologiske - i fx Irma eller Brugsen. |
|
Opskriften er vist 49547 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne