Farsreder
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Drys det hakket kød med salt, peber og muskatnød.
Pil og hak løgene.
Svits dem i smørret og lad dem afkøle.
Bland dem i kødet sammen med franskbrødet, som først er udblødt i lidt vand. Rør farsen godt sammen og smag den til. Del farsen i fire store flade bøffer. Læg de pillede hårdkogte æg på bøfferne og pak farsen omkring dem. Vend først bollerne i sammenpisket æg og der efter i rasp. Brun bollerne i smør på en stegegryde. Hæld bouillon ved og lad dem snurre i ca. 20 minutter under låg. Tag bollerne op, skær dem over og anret dem i en dyb skål med snitfladen opad. Jævn saucen med melet der er rørt ud lidt vand. Tilsæt tomatpure og smag til med salt og peber, Hæld saucen ved farsrederne og pynt med små duske persille. Tips: Servere med kogte grønsager og/eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 15651 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne