Chilisovs
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Sæt sukker, balsamico eddike og bouillon over i en gryde og lad sukkeret smelte. Tilsæt derefter piskefløde og den hakkede friske chili.
Når det varmet op igen, er det parat til servering. Tips: Når man arbejder med frisk chili er det en god ide at bruge gummi- engangs-handsker, da chilien kan sidde på hænderne i mange timer efter, selvom man vasker hænder mange gange. |
|
Opskriften er vist 34698 gange,
og udskrevet 591 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer søster - 2018-05-18 16:12:17 hvilken boullion ? Tove - 2017-05-07 21:02:32 Skal der salt og peber i saucen? Ulla Jørgensen - 2010-10-28 17:19:24 Det er en fantastiks spændende sovs,meget velsmagende. Stærk/sød, meget anderledes. Er fantastiks til Bosnisk Cevapcici. Med ovn kartofler og hvidkålsalat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne