Chilisovs

Chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.sukker
1 spsk.balsamicoeddike
1 dl.bouillon
2.5 dl.piskefløde
0.5 frisk chili (Hakket fint)uden kerner
 
Opskrift:
Sæt sukker, balsamico eddike og bouillon over i en gryde og lad sukkeret smelte. Tilsæt derefter piskefløde og den hakkede friske chili.

Når det varmet op igen, er det parat til servering.

Tips:

Når man arbejder med frisk chili er det en god ide at bruge gummi- engangs-handsker, da chilien kan sidde på hænderne i mange timer efter, selvom man vasker hænder mange gange.





karakterer:
Opskriften er vist 34698 gange,
og udskrevet 591 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-18 16:12:17
hvilken boullion ?

  -   2017-05-07 21:02:32
Skal der salt og peber i saucen?

  -   2010-10-28 17:19:24
Det er en fantastiks spændende sovs,meget velsmagende. Stærk/sød, meget anderledes. Er fantastiks til Bosnisk Cevapcici. Med ovn kartofler og hvidkålsalat.